Remember that the best relationship is one where your love for each other is greater than your need for each other

Wednesday, September 30, 2009

aku di JB

ermm dah lama gak laa aku xupdate blog aku nie ye...
last ari sabtu rsnye..
cam biasa laa..weekday cam nie..
keje..keje..keje..
terpk plak aku..
life aku kat jb ni tuk keje je..
sbb bile weekend je aku mesti balik kg...
smpai bile aku nak cam tu ek...
mak aku duk asik bising..
riso laa sbb aku ni bt mlk - jb tu..
cam dekat je...
dan skang tiap2 mgu aku balik dari mlk..
pepagi mesti aku nampak kat hi-way..
xcident...
klu cite kat mak aku..
gerenti laa dia bebel lagi...
wahai bonda ku...
anakanda mu ni..
xbentah tuk duk mghabiskan weekend nye kat jb ni...
InsyaAllah anakanda mu ni..
selamat dan smpai ke destinasinyaa...
Doa2kan laa...

1 comment: